středa 19. srpna 2015

IN BEDROOM...

...naše ložnice (respektive spací kout, protože celá místnost zahrnuje ještě dětský pokoj) byla dlouhou dobu nejzanedbanější místo v našem bytě. Postupně jsem to začala měnit alespoň novým povlečením, polštářky a přehozy, ale stále to nebylo ono. Chtělo to něco na zdi - obrázky, poličky, ideálně poličky s obrázky...

...dlouho jsem hledala a vymýšlela, co by se sem hodilo. A když jsem viděla u Báry na blogu fotografie ze Skadarského jezera, měla jsem jasno. Bára navíc mé představy dovedla k dokonalosti, když mé favority nechala vytisknout ve formě plakátů. Hned jsem je musela mít. Vím, zasloužily by si rámečky nebo alespoň klip rámy, možná i nějakou tu poličku a třeba i bílou zeď, ale s tím už by mi musel asi trochu pomoct partner a já jsem radši, když svou energii a čas vkládá do našeho budoucího bydlení...

...k plakátům mi krásně vyšlo i povlečení, které jsem koupila nedávno v Lidlu (!) a musím říct, že mě moc mile překvapilo, je úžasné, příjemné, měkounké a barevně ideální...







12 komentářů:

  1. Vypada to moc prijemne ;-)x Myslim ze se moc povedlo...

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, skvěle se tam hodí, máš to krásně barevně sladěno a já děkuju moc! Naše ložnice taky není stále podle mých představ, tak snad příští rok ji dám trochu dokupy, až najdu ten vhodný stůl do pracovního koutu. Děkuju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Baru, tajně jsem doufala, že to bude ono, i když jsem si trochu nebyla jistá tou "blue on blue" :-D, ale nakonec myslím, že jo ;-). Na plakáty se stále nemohu vynadívat. Děkuju a přeju úspěšné hledání stolu!
      V.

      Vymazat
  3. Veroniko, moc hezke, To je povleceni z Lidl? To bych vubec nerekla. Zda se mi, ze tam vzdy maji jen barevne divociny :-) Vypada moc hezky. Plakáty jsou krásné, jdu k Bare mrknout :-)
    Hezky den
    Reny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Reny! Jojo, je to z Lidlu, taky mě to překvapilo. Byla to nějaká akce asi před měsícem, měli tři druhy a všechny byly hezké. Občas se tam ty akce opakují nebo zboží bývá podobné, třeba by se na ně dalo ještě natrefit. Já jsem s ním moc spokojená. A Báry plakáty určitě stojí minimálně za povšimnutí ;-).
      Také přeji hezký den a děkuju za návštěvu!
      V.

      Vymazat
  4. Ježiš, to je krásný, uklidňující, naprosto ladící. Povlečení z Lidlu? Vypadá fakt parádně. No oni tam mají pěkný věci. Fotky jsou krásný. Máš pravdu, paspartu by to chtělo, ale tvoje argumenty naprosto chápu. Ložnice jak má být, žádná červená a šílené vzory. Jsi šikovná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Luci, tak to moc děkuju za takovou pochvalu! Souhlasím, když má člověk štěstí, může v Lidlu narazit na šikovné kousky, já tam občas nakoupím i pěkné oblečení pro dceru... A fotky si určitě paspartu zaslouží a doufám, že v budoucnu se jim jí dostane (v novém). Modrou barvu mám celkově moc ráda a v ložnici ji doslova potřebuju (akorát příště bude více na doplňcích a méně na zdi :-D).
      V.

      Vymazat
    2. Já právě modrou nemám vůbec nikde a asi nikdy mít nebudu, ale u ostatních se mi moc líbí. Hlavně tahle modro-šedá. Na oblečení mám moc ráda navy, protože blondýnám jde. Líbí se mi, že to máš takový klidný a fakt parádně sladěný - jako bývají ty barevný palety nebo mood boards:).

      Vymazat
    3. Teeeda, no tak to fakt díky ;-*
      V.

      Vymazat
  5. Veru, vypadá moc krásně! Příjemně sladěno, tam se musí odpočívat! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Evi! Hlavně to válení se tam s dcerou občas nebere konce, moc ráda v naší posteli řádí...
      V.

      Vymazat


Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.