úterý 15. září 2015

MARBLE & STRIPES...

...po přetvoření našeho skladiště v ložnici na dětský koutek zde zbyl jako pozůstatek pracovní stůl, jenž ve svých útrobách stále ještě ukrývá nějaké ty "strašáky", které prostě zatím nebylo kam jinam dát. Jeden z těch strašáků (tiskárna, které se často nechce tisknout) dokonce musel zůstat na něm. Zbytek místa jsem využila jako takový svůj malý dekorační koutek, nebo spíš "odložiště" dekorací, kterým jsem už dlouho slibovala důstojnou úschovnu....

...v pruhovaných boxech od mé zlaté kamarádky Léni si hoví svíčky, svícínky, drobné tácky a mističky a také několik prázdných krabiček od oblíbených kousků z Nordic Day. V papírovém pytli Le Sac (The paper bag a zamiokulkas, ó jaké to klišé, já vím, ale mně se tak líbí...) potom schovávám plakáty a rámy. Atmosféru mi tu dokresluje výše zmiňovaná rostlinka s uashmamou, plakát z výprodeje na Ma Maison Blanche a diy písmeno "V" (surové bylo od Šárky, já ho natřela a polepila ubrouskem od By Nord), aby každý věděl, že tohle je moje království. Nebude ale na dlouho, chystáme se pořídit dětskou postel pro naši slečnu, a to potom budou muset zmizet nejen mé poklady, ale i to, co je pod nimi...






6 komentářů:

  1. Moc hezkej koutek, Veru!

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, pěkný koutek! Zamiokulkas se mi taky hrozně líbí, ale u našeho jediného okna už je tolik, že ho nemám kam dát :( tak snad jednou až se přestěhujeme do většího :))
    Krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Jojo, je to pěkná rostlinka a hlavně nenáročná, zatím mi vydržel ze všech nejdéle :-D. Měj se krásně!
      V.

      Vymazat
  3. Veru, moc krasny! Dekuji za tvůj mily komentář na blogu, bohužel se mi ho podařilo omylem smazat :-( to je tak kdyz kojim a dělám k tomu milion veci na mobilu :-O moc me potěšil, jsi zlato!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, hlavně že svůj účel splnil a potěšil Tě ;-). Oslavu jste měli opravdu moc krásnou a já děkuju za návštěvu! Ať se daří!
      V.

      Vymazat


Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.