pátek 1. května 2015

GIVEAWAY...

...protože je máj, lásky čas, chtěla bych někomu udělat radost. Pro ty, jimž se mé výrobky líbí, jsem se rozhodla uspořádat soutěž, která bude probíhat v první polovině května (v té druhé potom budu vyrábět odměnu pro výherce)...

...soutěž tedy začíná dnešním dnem (1. května 2015) a skončí o půlnoci 15. května 2015. Kdo chce soutěžit, nechť mi zanechá komentář (odpověď na otázku) pod tímto příspěvkem...

...otázka zní: Který z mých výrobků se vám nejvíc líbí? ...

...doporučuji důkladně prozkoumat můj blog, například tady, tady, potom taky tady a  tady, a nakonec ještě tady a tady...

...ten, koho vylosuji, získá svého vybraného favorita. Nej výrobek nemusí být jen jeden ;-). A pokud by se někomu líbil nějaký jiný motiv, který jsem ještě nepoužila, může vybírat a vymýšlet tady...

...není nutné, aby součástí komentáře byla vaše e-mailová adresa (stačí sledovat můj blog po 15. květnu, kdy vyhlásím vítěze, a následně se mi ozvat na mail). Také není nutné stát se oficiálním čtenářem mého blogu nebo sdílet soutěž na svém, jak to často v blogových soutěžích bývá (ovšem nepopírám, že z každého nově příchozího mám vždy velkou radost a sdílení by mne též neurazilo ;-) ). Těším se na vaše komentáře (teda doufám, že nějaké budou)...









31 komentářů:

  1. Milá Veru, snad nevadí, že už doma jednu přenádhernou krabičku od Tebe mám, hned bych si totiž věděla rady s další. ;) Ta velká s motivem vlka je úźasná a co teprve ty ozdobičky s peříčky! Jsou překrásné. Budu v druhé půli května vyhlížet, zda se třeba i tentokrát na mě neusmálo štěstí. ;) Krásný 1. máj, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veru, to mám radost, že by Tě potěšila i další krabička. Tak budu držet pěsti ;-). Děkuju za pochvalu a krásný květen i Tobě!
      V.

      Vymazat
  2. Jsem hrozne rada, ze jsem na tvuj blog narazila, protoze timto ses mi naprosto trefila do vkusu, to je neco tak nadherneho. :-) Tvuj fler i stranky si ulozim a jestli u tebe nevyhraji, tak si okamzite neco kupuji, protoze tak krasne veci jsem jeste nevidela. A jakozto milovnik zvirat, bych uvitala krabicku s vlkem, ale libi se mi taky ta s jelenem. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě obzvlášť těší, moc děkuju za milá slova chvály! Já myslím, že šance na výhru bude dost velká ;-), tak přeju hodně štěstí!
      V.

      Vymazat
  3. Anonymní5/03/2015

    Dobrý den, moc děkuji za velmi milou giveaway a milá pravidla - žádné lajky, sdílení, emaily... prostě chcete někomu udělat radost a ničím to nepodmiňujete, díky.... Jinak už na Vánoce se mi líbili Vaši ptáčci a teď jsou mými favority peříčka a podtácky se stromem (pro ty ptáčky a peříčka:-) Ať se Vám daří, nejen v květnu, Iva K.
    P.S. A z ubrousků se mi líbí sýkorky (překvapivě) a half-moon...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ivo, děkuju moc za komentář a třeba se na Vás usměje štěstí ;-)
      V.

      Vymazat
  4. Milá Veru, mně se moc líbí všechny tvoje krabičky kulaté a dekorační ptáčci, ti jsou moc krásní! Dokonce se dneska objevili i ve fler novinkách, co mi dorazily do mailu, viděla jsi? :)
    A když tak koukám ještě na sbírku ubrousků, taková krabička s lampionky nebo half moon by byla určitě taky krásná! :)
    Krásný květen přeji a ať se daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A sdílela jsem u sebe na fb, tak třeba Ti to přinese nějaké nové čtenáře :) https://www.facebook.com/gathermoments

      Vymazat
    2. Ahoj Evi, ptáčky ve fler novinkách jsem samozřejmě viděla a byla z toho na větvi ;-), stejně jako z toho, kolik čtenářů a milých komentářů mi přibylo díky Tobě ;-). Mám z toho velkou radost a ještě jednou děkuji!
      A ubrousky, které jsi vybrala, jsou také mé oblíbené, nějaké nápady s nimi mám, tak teď je ještě zrealizovat :-D
      V.

      Vymazat
  5. Parádní soutěž a dokonalé krabičky! Jsem na takové doplňky úchylná. Jsi moc šikovná, opravdu se mi to líbí. A ty vzory ubrousků jsou také skvělé, vybrala bych si ale toho vlka, ten mě zaujal na první pohled :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu a účast v soutěži! Ubrousek s vlkem je opravdu krásný, jeden z nejhezčích, co jsem zatím viděla ;-)
      V.

      Vymazat
  6. Anonymní5/04/2015

    Já mám ráda stromy a ty vaše na podtáckách jsem obdivovala na blogu NESTO,jsou z ubrousků od Broste.Tak třeba se na mě usměje štěstí,i když jsem v životě ,,vyhrála,, jen manžela a děti.....Máte krásné příspěvky na blogu,umíte udělat krásné veci a máte skvělé nápady,pokojíček vašeho dítka je krásný.....pište a tvořte i nadále. Krásný den přeji.... Koudelná Leona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Leono, děkuji za krásný komentář, moc mě těší, že se Vám můj blog líbí! Jednou ta výhra určitě přijde, třeba zrovna tady ;-). A když ne, tak věřím, že ta Vaše "životní výhra" je určitě nejlepší ;-). Mějte se moc hezky!
      V.

      Vymazat
  7. Zdravím, k Vám na blog jsem se dostala díky gathermoments a jejímu sdílení soutěže na FB. Takže jí za to velké díky a giveaway budu také sdílet, třeba Vám přibude mnoho nových fanoušků a obdivovatelů :) A že tedy je co obdivovat! Nevěděla bych, co si vybrat dříve. Opravdu moc se mi líbí dekorace černobílí ptáčci a peříčka, hned bych věděla, kam s nimi :) Jinak skvělá je taky krabička s vlkem a taky pruhované servírovací tácky, ty jsou úžasné!
    No tak jsem se tu porozplývala :D a přeji krásný den a mnoho nových čtenářů.
    Lenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Lenko, vítám Vás a děkuji za slova chvály! Vy tedy děláte také hodně zajímavé a hezké věci!!!
      V.

      Vymazat
  8. To je nádhera, už se těším, až přibude více výrobků, mají vážně unikátní design. Jelikož mám slabost pro vlky, oslovila mě hlavně krabička s vlkem. Je vážně úžasná. Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, také doufám, že se mi podaří nabídku rozšířit, nápadů mám dost, tak snad nezůstanou jen v mé hlavě ;-).
      V.

      Vymazat
  9. Všechny! Jak to, že mi to až do teď unikalo??? Nejvíc asi strom, sova, hadí kůže, vlk a zebrové podtácky. Krásná soutěž, nemůžu odolat a ráda sdílím u sebe na facebooku a ráda se přidávám k pravidelným čtenářům :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Báro, já moc děkuju za sdílení a s radostí Tě tu vítám!
      V.

      Vymazat
  10. Naprosto jsem se zamilovala do visací dekorace s ptáčky, do vlčka, jelena i sovičky. Jsi hodně nápaditá, kéž bych také byla tak tvůrčí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veroniko, já si často říkám to samé, když prohlížím jiné blogy... nějaké nápady občas mívám, ale v podstatě jen lepím ubrousky ;-). Asi je prostě důležité dělat to, co má člověk rád, já si decoupage hrozně zamilovala a přišla jsem k tomu úplně náhodou, nikdy by mě nenapadlo, že mě to bude tak bavit. Koukala jsem na Tvůj blog a myslím, že taky děláš, co Tě baví, tak v tom jednoduše pokračuj ;-).
      V.

      Vymazat
  11. Ahoj, krásná práce! Mým favoritem jsou stromy....klid a pohoda, tak na mně působí. Sdílím si na FB a preji si 😉 Štěpka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Štěpko, děkuju za pochvalu i za sdílení, stromy jsou hodně oblíbené, je to podařený motiv ;-), držím pěsti a měj se hezky!
      V.

      Vymazat
  12. Jé, taktiež som sa sem dostala vďaka zdieľaniu na Evi facebooku a musím povedať, že som za to veľmi rada :-) Také krásne výrobky! Moje favoritky sú krabičky, chcela by som ich snáď všetky, určite by som im našla využitie. Trebárs taká s veveričkou alebo ornamentová..zasnila som sa :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nat, krabička s veverkou je taky v plánu ;-), snad se na ni brzy dostanu... třeba vyhrajete a popožene mě to ;-). Mějte se moc pěkně a děkuju za milá slova!
      V.

      Vymazat
  13. Anonymní5/05/2015

    Ta krabička se sovou je tááák nádherná! <3 Zatím nejsem pravidelná čtenářka, dostala jsem se sem přes blog BG Photography, ale odteď Váš blog sledovat budu, je velice inspirativní. :)
    Andrea B.

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní5/06/2015

    Přeji hezký den,
    Váš blog sleduji už nějaký ten pátek přes Bloglovin a jsem ráda, že jsem na něj náhodou narazila a přečetla všechny články.
    Jste moc šikovná!!
    A pro mě velké dilema, co bych si vybrala :-) Ale jelikož jsem přítelkyně myslivce, tak by to určitě byla krabička s jelenem nebo vlkem nebo sovou. Krásná je i krabička se stromem a nej kuličky s ptáčky.
    Veronika V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veroniko, opravdu moc děkuju za pochvalu! No, myslím, že by to všem třem krabičkám pohromadě (jelen - sova - vlk) moc slušelo ;-). Mějte se krásně!
      V.

      Vymazat
  15. Páčia sa mi tvoje boxy, najmä ten so zebrou, a tiež podtácky/podšálky s motívom stromu. :) Si veľmi šikovná! :)
    Inak by sa mi páčil aj boxík s motívom čerešne alebo srdiečok. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, vítej! Děkuji za pochvalu a krabička s motivem třešní nebo srdíček určitě není problém, pokud bys měla zájem, můžu se po takových ubrouscích poohlédnout (nějaké třešničky tu dokonce i mám), klidně se ozvi a můžeme se domluvit ;-)...
      V.

      Vymazat


Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.