sobota 11. října 2014

DRIED TOMATOES...

...z minulé víkendové návštěvy jsem si kromě kytičky přivezla bedýnku plnou rajčat. Miluju je na jakýkoli způsob, ale největší delikatesou jsou pro mě rajčata sušená. Jsou skvělá samotná nebo je lze naložit do oleje s různými bylinkami. Já použila čerstvou bazalku, rozmačkaný česnek a směs Italské těstoviny od Antonína. Tenhle recept mám od neméně zlaté kamarádky Kvíti a snad se na mě nebude zlobit, že ho zveřejňuji...






5 komentářů:

  1. Milá Veroniko, dnes jsem k Tobě zašla po delší době a mile mě tu překvapila celá řádka krásných a inspirativních příspěvků, že jsem si hned řekla 'sem chci chodit pravidelně'. ;) Máš moc hezkou kuchyň, vkusně zařízenou, všechno působí čistě a útulně! Dózy ASA s černými štítky na popisky křídou se mi u Tebe tuze líbí! :) Přeji krásný podzim a těším se na další články, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc děkuju a vítám tě u mě ;-). Jako svého prvního čtenáře bych tě ráda nějak odměnila, proto nabízím na výběr: čtyři podtácky s motivem stromu od Broste nebo kulatou dýhovou krabičku se stejným motivem, případně dávám i motiv na výběr (viz kapitola Napkins...). Takže pokud by se ti něco z toho líbilo a udělalo Ti radost, neváhej mi napsat, co by sis přála ;-). Svůj výběr s adresou mi pošli na můj mail: V.Palusova@seznam.cz ;-)
      V.

      Vymazat
    2. Milá Verunko, až dnes jsem si přečetla Tvou odpověď, díky právě publikovanému příspévku. To je od Tebe moc milé, strašně ráda si něco milého od Tebe vyberu, ještě se podívám na kapitolu 'Napkins' a určitě napíši.;) Zatím děkuji a přeji krásný večer, Veronika. :)

      Vymazat
    3. Ahoj Veru, moc Ti děkuji za krásný komentář u mě na blogu! Dívala jsem se na výběr ubrousků a všechny jsou moc hezké. Mému srdéčku je nejbližší ale stejně motiv stromu od Broste. Já mám prostě stromy ohromně ráda a stejně tak ráda se 'jimi' obklopuji doma. Alespoň na doplňcích.;) Moc by se mi hodila dýhová krabička.;) Přeji krásný den, Veronika. :)

      Vymazat
    4. Veru, přesně, strom od Broste prostě nemá chybu... Děkuju za odpověď, předpokládám, že do čtrnácti dnů (maximálně tří neděl ;-) ) by Ti měla krabička dělat radost u vás doma ;-)
      V.

      Vymazat


Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.