neděle 3. srpna 2014

BOXES...

...mám ráda všelijaké boxy a krabičky a doma mi už delší dobu ležely dvě kulaté plechové krabice od sušenek, jejichž motivy mě ale odrazovaly, abych je jakkoli použila. Proto jsem se poprvé pustila do přeměny pomocí barvy ve spreji. Výsledek rozhodně není dokonalý, ale svůj účel to splnilo. Každopádně mám zkušenost pro příští tvoření (některé postřehy: je fajn mít rukavice, při samotné akci příliš nedýchat a držet předměty tak, aby barva nemohla stékat)...





4 komentáře:

  1. Veroniko krásný blog i bydlení! Mně připadají krabičky dokonalé, dnes jsem koupila měděný sprej a chystám se na plechovky, tak jsem zvědavá. Úžasný je taky DIY nápad s podtácky z ubrousků! Budu se těšit naviděnou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, děkuju moc - za návštěvu i milá slova, můj blog je teprve v plenkách, tak mě to hodně povzbudilo. Většinu inspirace nacházím u Vás :-). Krabičky jsem samozřejmě nafotila z té strany, kde nejsou nedokonalosti vidět ;-). Ať se Vám také dílko podaří, budu se moc těšit na výsledek!
      V.

      Vymazat
  2. Milá Veroniko, dnes jsem se prvně 'zatoulala' k Tobě na blog a je tu náramně hezky. Já také miluji všelijaké krásné krabičky, skleněné flakónky, dózičky všeho druhu, dokonce i některé prázdné obaly od ňuňu kosmetiky...;) :) Asi nás tu takových bude víc, že?:) Ráda zase přijdu na návštěvu, přeji krásné dny a na oplátku Tě zvu k nakouknutí k nám, Veronika. :)
    http://wheretigerslive.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, děkuju za pěkné komentáře, moc mě potěšily! Přiznám se, že Tvůj blog znám a párkrát jsem nakoukla už dříve, a jsem ostuda, že jsem se ještě nedostala k okomentování některých Tvých postů, protože několik z nich mě velice zaujalo a inspirovalo - hlavně ty o kosmetice ;-). Určitě se polepším! Krásné dny i Tobě a pokud zas budeš mít chuť 'zatoulat' se, jsi srdečně vítána :-)
      V.

      Vymazat


Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.