pondělí 8. června 2015

CUSHIONS...

...mou oblíbenou dekorací jsou polštářky. Tedy, v naší domácnosti jsem jediná, kdo je vnímá jako dekoraci. Zbylí dva členové je využívají úplně jinak a já při tom dost trpím, ale na druhou stranu - věci mají člověku hlavně sloužit, ne být jen pro oko ;-). Takže značně opotřebované povlaky s cihličkami jsem vyměnila za jemné béžové a bílé, které jsou též pořízené v Jysku. Měla jsem totiž v plánu je také potisknout, ale nevím, jaký zvolit motiv. Přesněji řečeno, věděla bych, ale nápadů je víc a nemůžu se pořád rozhodnout. A proto si chci polštářky chvíli užít čisté, bez motivů...

...můj největší polštářkový skvost je ale "Kůra" od Báry. Přála jsem si ho už opravdu dlouho a minulý týden jsem si přání splnila. Nemůžu se ho nabažit a občas se přistihnu, jak místo na televizi koukám na něj ;-). Celkově mám Báry fotky moc ráda, nejsou to jen "prázdné" obrázky, mají totiž duši...








9 komentářů:

  1. Ó děkuju moc, to jsi mě potěšila! Sluší mu to tam! A u nás je to s polštářkama stejný, především slouží na bitvy a stavbu domečků, ale tak to má být!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S dovolením si jednu fotečku půjčím a dám k sobě na fcb i s odkazem na tvůj blog. Děkuju!

      Vymazat
    2. Taky myslím, Baru, že mu to u nás sluší. Je to má první věc od Tebe, ale určitě ne poslední! ;-) Za milou zmínku na fcb samozřejmě moc děkuju!
      V.

      Vymazat
  2. NJ polštářky a chlapi :-D. Chápeme se :). Já vlastním les v mlze od Báry, taky se kochám. Letos v létě mám v plánu něco barevného, ale nejprve si musím obarvit látku u rodičů na chalupě :).
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marti, Les v mlze je taky krásný a na barevné léto u vás se moc těším! Děkuju ;-)
      V.

      Vymazat
  3. Vyzerá naozaj perfektne :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, to je krásné, hlavně i ten rámeček z citátem, z Jisku, že? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, je z Jysku :-). Děkuji za pochvalu a za návštěvu!
      V.

      Vymazat


Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.